Page 1 of 1

context menu error

PostPosted: 2016-04-25 14:06
by asd
I am surprised that no one has yet brought this to the notice of anvisoft.

the right click context menu says ' Scan by Anvi Smart Defender ' which is totally incorrect English.

it can never be ' scan by ' that is absolutely incorrect english. it has to be ' Scan with Anvi Smart Defender '

Re: context menu error

PostPosted: 2016-04-26 2:24
by Frances
Hello, asd, thanks for the notification. Where exactly did you spot this wrong context menu? Could you please give me a screenshot?

Re: context menu error

PostPosted: 2016-04-26 21:54
by asd
Image

Re: context menu error

PostPosted: 2016-04-27 0:40
by Frances
OK, we will fix it next version. Many thanks.
Have a nice day!