context menu error

Please post any problems or comments related to Anvisoft program Anvi Smart Defender in this forum.

context menu error

Postby asd » 2016-04-25 14:06


I am surprised that no one has yet brought this to the notice of anvisoft.

the right click context menu says ' Scan by Anvi Smart Defender ' which is totally incorrect English.

it can never be ' scan by ' that is absolutely incorrect english. it has to be ' Scan with Anvi Smart Defender '
asd
Member

Member
 
Posts: 3
Joined: 2016-04-25 13:42

Re: context menu error

Postby Frances » 2016-04-26 2:24

Hello, asd, thanks for the notification. Where exactly did you spot this wrong context menu? Could you please give me a screenshot?
Frances
Global Moderator

Global Moderator
 
Posts: 2350
Joined: 2013-03-13 22:07

Re: context menu error

Postby asd » 2016-04-26 21:54

Image
asd
Member

Member
 
Posts: 3
Joined: 2016-04-25 13:42

Re: context menu error

Postby Frances » 2016-04-27 0:40

OK, we will fix it next version. Many thanks.
Have a nice day!
Frances
Global Moderator

Global Moderator
 
Posts: 2350
Joined: 2013-03-13 22:07


Return to Anvi Smart Defender Support

Random Threads
ThreadThread StarterViews
K i t c h e n s For Sale Dundee UK|20|patso0
Furniture For Sale Newcastleojodiguyu0
Furniture For Sale Warringtonkiyurama0
the "a problem has occurred" notice does not go off after successful scanKarin Larsen0
Have an issue scanningWymorr2801

Who is online

Users browsing this forum: No registered users